2017-02-11 08:18:13• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Családi perpatvar közeleg

Napi horoszkóp február 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Az anyagiak okozhat sok konfliktust a hétvégén. Spórolnia kellene, de újabb és újabb kiadások merülnek fel, emiatt pedig meglehetősen ingerült. Nem a hétvégén kellene ezen görcsölnie, hiszen most úgysem tudja megoldani a gondokat…

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Bár ön általában simulékonynak mutatkozik, ma mégsem képes véka alá rejteni a véleményét. A hirtelen kifakadásának lehetnek egyszerre jó és rossz következményei is. Gondoljon arra, hogy most az egyszer legalább tiszta vizet önt a pohárba…

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A szerencse kegyeltjének érezheti ma magát. Jól alakul minden, még talán jobban is, mint azt eltervezte. Ha a kedvesével van valami problémájuk, most megoldhatják azt. Este feltétlenül szüksége van társaságra, ne üljön otthon a négy fal között!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A délelőtt csodásan alakul, ám délután egy családi perpatvar dúlja fel a nyugalmát. Minél inkább törekszik a békére, annál inkább zűrzavar veheti körül. Be kell látnia, hogy képtelenség mindenki igényeinek megfelelnie.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Találkozhat egy különös személlyel, aki szokatlan hatást gyakorol önre. Bár nem mindenben az ideálja az illető, adjon neki egy esélyt! Ki tudja, lehet, hogy nagy szerelem lesz a dologból!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ha valami fontos elintéznivalója akad, azt tegye meg még délelőtt. Váratlan helyzetek adódnak a mai napon. Ne dőljön be a nagy szavaknak, nézzen a dolgok mögé! Döntéseit alaposan gondolja át. Az estét töltse otthon, mert csak így tud feltöltődni energiával.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A bolygók flörtölésre csábítják önt. Ha társaságba megy, biztos, hogy ön lesz a középpontban, humorával és kedvességével most mindenkit levesz a lábáról. Ha ön egyedülálló, használja ki a mai napot ismerkedésre.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Fejezze be a régóta húzódó teendőit, mielőtt átláthatatlan rengeteggé alakulnak! Lelkiismeretes, alapos odafigyelésre van ma szükség a részleteket illetően. A délutánt már kikapcsolódással töltheti, egy rendezvényen régi barátaival találkozik, és remekül elbeszélgetnek.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Használja ezt a napot arra, hogy egy kicsit végiggondolja az elmúlt hetek történéseit és a közeljövő terveit. Legjobb, ha kedvesével átbeszélik ezeket a dolgokat. Új felismerései lehetnek!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Engedélyezzen önmagának több pihenést. Nem kell mindennek tökéletesnek lennie, viszont lehet többet is nevetni! Este menjen társaságba, hiányzik már a barátainak.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Nézetei, gondolatai nem mindenkinek tetszenek, ezért ne erőltesse a véleményét másokra. Azokra viszont hallgasson, akik igazán közel állnak önhöz! Főleg a párja tud ma jó tanácsokkal szolgálni.

Halak: II. 19. - III. 20.
Remek napra számíthat! Főleg társaságban tud kikapcsolódni, ezért most különösen jó ötlet, ha meghívja a barátait az otthonába. Lepje meg őket egy különleges fogással!

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: